Recensies

11 Comments

 1. Koen

  Willem heeft bij ons de cv-ketel vervangen en wat leidingwerk aangepast. Het is allemaal heel netjes gedaan en werkt perfect. Hij denkt goed mee en alle communicatie is als prettig ervaren.

 2. Berry van den Brink

  Willem Donkersteeg heeft bij ons het schuurdak voorzien van nieuwe dakbedekking Vakwerk geleverd voor een goede prijs en een fijne samenwerking Berry v.d.Brink

 3. Michael Mulder

  In een paar dagen heeft Willem Donkersteeg bij ons een toilet omgetoverd tot een douche. Keurig betegeld, douchebak waterdicht gekit, boiler professioneel opgehangen en aangesloten, terwijl er alleen een gipswand aanwezig was. Daarnaast een wasmachineaansluiting en afzuigkap in keuken geĂŻnstalleerd, inclusief luchtafzuigsysteem. We zijn zeer tevreden over de manier waarop van te voren kon worden overlegd, de prijzen zijn afgestemd en het werk uiteindelijk door hem is afgeleverd, nog vlotter dan verwacht. Ook daarna nog bereid om vragen te beantwoorden. Persoonlijke en professionele service!

 4. Mark

  Willem heeft bij ons een nieuwe cv-ketel geplaatst en een paar aanpassingen verricht in het leidingwerk op ons verzoek. Ik vind dat Willem netjes werkt en prettig samenwerkt zodat wij erg tevreden zijn met het resultaat.

 5. Sanneke

  Willem heeft bij ons een de wc verbouwd. Hij heeft goed met ons meegedacht en het is heel strak geworden. We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en we zouden hem bij iedereen aanraden!

 6. dhr Zweers

  De heer Donkersteeg heeft in prima overleg een nieuwe dakgoot geplaatst bij ons en onze buren. We zijn zeer tevreden over het kennismakingsoverleg, de prijsopgaaf en het geleverde werk. Het is op een zeer bekwame en communicatieve manier verlopen.

 7. Bauke

  Bij ons is een nieuwe Remeha ketel geplaatst. Alles is netjes aangesloten en werkt goed. Bij kleine probleempjes waar we tegen aan liepen denkt donkersteeg in oplossingen en niet in problemen. Dit was fijn en wij zijn erg tevreden met het resultaat.

 8. De Vries

  Dhr Donkersteeg heeft bij mij keurig de luchtbehandelingskast vervangen. Tevens heeft hij keurig mijn CV ketel gerepareerd.
  Na een eerste inspectie heeft hij een keurige prijsopgave gedaan.
  De afspraken die we hebben gemaakt is hij keurig nagekomen.
  Hij heeft alle oude materialen netjes meegenomen en ook nog even zelf opgeruimd.

  Toen bleek dat hij nog iets vergeten was heeft hij nog keurig aan het einde van de middag netjes opgelost.

  IK ben heel erg tevreden over hem.

 9. van der Eijk

  Dhr. Donkersteeg heeft bij ons een inbouwvaatwasser geleverd en geplaatst.
  We hadden gelijk al een goed gevoel bij dhr. Donkersteeg en dit gevoel is ook terrecht gebleken. Hij heeft keurig gewerkt en de vaatwasser prima ingebouwd.

  Alles is keurig in overleg gegaan (ook als er dingen net even iets anders gingen dan van te voren gepland).

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

 10. Dhr. Donkersteeg heeft op 01-06-2016 onze regenpijpen van PVC vervangen door zink en tevens twee zinken dakgoten aangebracht op onze serre. Alles verliep volgens plan en aan het eind v/d dag was de klus geklaard. Als toegift heeft hij zelfs een bestaande dakgoot (die een beetje scheef zat) verschoven zodat het regenwater nu IN de goot valt i.p.v. naast de goot. Het totale resultaat mag er zijn, dus wij zijn zeer tevreden over de geleverde dienst van Dhr. Donkersteeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *